Direktlänk till inlägg 15 oktober 2007

Bilen beställd - med ISOFIX bilbarnstolstillbehör!

Av miniu - 15 oktober 2007 20:05

Det ni! Nu tror ni allt att fröken gått och blivit galen, för nu är bilen beställd, med ISOFIX bilbarnstolsstols montering som nu ska vara standard. Det blev ganska roligt när Jocke och jag gick igenom tillbehörslistan och han tvingade mig att lägga till detta tillbehör.

No more comments...


Det blev ingen kombi i allafall, det blev en riktigt fräck liten pärla istället, ska nog vara hemlig några veckor till, för det dröjer innan jag ska entra Sundsvalls gator med lite mera kraft under huven!

Nu är den alltså beställd och jag känner mig riktigt nöjd med alla val, och tror att det kommer bli en riktig härlig körglädje, och när jag säger körglädje så är det kanske inte så svårt att gissa vilket märke lotten föll på. Otrohet är inte min grej, och kommer aldrig att vara heller!


 
 
Ingen bild

Figgelito

15 oktober 2007 21:14

Du fick mig att skratta nattpassets första skratt. Du & ISOFIX?! Inser du hur många vuxenpoäng det ger?! När jag tänker efter så drar jag av några eftersom det inte blev en kombi, en sedan med ISOFIX, försöker förstå!

När du testar positivt på en ClearBlue så lär din pärla bytas ut mot en X5 om jag förstått rätt. Första dag efter utebliven mens lär du beställa en, eller långt innan du som kan planera och du kan väl planera ditt barnalstrande lika väl ;)
Eller så ser du till att den lycklige fadern har en rejäl kombi så är den saken ur världen och din pärla kan användas till små turer med små Burberry-klädda små Johnssons som är ute och vidgar vyerna och nu fungerar det med ISOFIX!

Bara resten kvar nu!

 
Ingen bild

Miniu svarar

15 oktober 2007 21:39

Figge; du känner verkligen mig du! Du får det att framstå som att barn ska alstras bums, men även du känner ju till min uppfattning när det gäller den frågan - och än har inget ändrats när det gäller min "kravprofil", och jag hoppas att det aldrig kommer göra det heller!

 
Ingen bild

FJH155

15 oktober 2007 22:10

Det är kuligt att du kommit till skott. Tror nog att jasg sitter braaa i en stol med isofix.

Kanske det finns plats för en amris också.
Va tror du om de då? Nu kommer det att bli kuligt att åka till högre höjder,
resan bjuder på fröjder.

Nu kan man åka säker
normalstor som vräker.

Grannen tappar hakan
det är väl så
när kakan söker makan.

Ett skall till dig.

 
Ingen bild

Sten

15 oktober 2007 22:44

Hmm som jag lärt känna dig så lär det inte ändras någon kravprofil där på Högre höjder *skakar intensivt på huvudet* ;-).

"Endast det bästa är gott nog" ju...

 
Ingen bild

Sten

15 oktober 2007 23:34

Någonting med blåvit logga med svart ring omkring frampå motorhuven och en speciell "knick" nertill på bakre takstolpen kanske? ;-)

 
Ingen bild

Stina

16 oktober 2007 07:57

*fnissar förtjust* Den förstfödde kanske får heta Joakim då;0)...efter Herr Molin Bil då! *gapskrattar*
Som kvinna så är jag mest nyfiken på färgvalet på bilrackar´n;0)...även om hästarna under huven oxå är intressanta för en körtokig kicka som jag:0)

Kramen...

 
Ingen bild

Ingrid

16 oktober 2007 08:12

Tack för ett gott skratt på morgonkvisten.
Antalet vuxenpoäng bara växer.
Lycka till med nya pärlan.
Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards